Protocol d'abordatge de les violències sexuals en els espais públics d'oci de la Terra Alta

17/04/2020

Protocol d'abordatge de les violències sexuals en els espais públics d'oci de la Terra Alta

Des de l’Oficina Jove del Consell Comarcal, juntament amb la Coordinació Territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre, s’ha impulsat l’elaboració d’un Protocol d’abordatge de les violències sexuals en els espais públics d’oci de la Terra Alta.

 

Per fer-ho, comptarem amb l’assessorament de l’Observatori Noctàmbul@s, entitat especialitzada amb la temàtica a nivell de país, i serà un procés participatiu al llarg dels propers 10 mesos.

 

Per començar, i aprofitant el confinament, proposem a la ciutadania a respondre un qüestionari virtual. L'objectiu és recollir informació sobre les experiències, les percepcions i les opinions de la població per tal de poder construir un protocol adaptat a la realitat del territori.  

 

Aquesta enquesta forma part de la fase de diagnosi del Protocol, ens permetrà recollir dades sobre percepcions i experiències al voltant de les violències sexuals als espais festius de la comarca, així com propostes d'estratègies per abordar-les de manera transversal.  

 
Cal tenir 15 anys o més per respondre a l'enquesta i algun tipus de vincle (laboral, d'estudis, de residència o origen) amb la Terra Alta. És totalment anònim i confidencial i té una durada d’uns 10 minuts aproximadament. El qüestionari restarà obert fins el 17/05/2020.

 
Per més informació sobre les activitats relacionades amb l'elaboració del Protocol, envieu un correu a:  msampe@joveterraalta.org

 

ACCÉS A L’ENQUESTA à  https://forms.gle/BL4q11qC8Qe6FwjF6