Reconeixement per la transformació digital

06/05/2021

Reconeixement per la transformació digital

El Consorci Administració Oberta de Catalunya ha reconegut l'Ajuntament de Caseres per destacar en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

En el rànquing de l'any 2020, l'Ajuntament de Caseres ha quedat en primer lloc entre els municipis de la categoria d'1 a 500 habitants.

L'AOC atorga cada any aquests reconeixements a les administracions cadpavanteres en transformació digital, amb l'objectiu de posar en valor la feina feta i aprendre de les millors experiències per impulsar un país digital i obert, amb governs àgils i col·laboratius.

A l'hora d'atorgar els guardons, s'analitzen indicadors objectivables d'ajuntaments i consells comarcals, a partir de dades de qualitat i contrastables. Aquests indicadors es publiquen de forma oberta i es poden consultar aquí. Tot això, conforma l'Índex de Maduresa Digital de l'AOC, en base al qual s'atorguen els reconeixements.

L'acte de lliurament dels Reconeixements Administració Oberta  2020 va tenir lloc el 5 de maig a la tarda, a la Casa Golferichs de Barcelona, en un format híbrid: presencial i virtual.

Menu

Menú principal